Ansatte på Sanner Hotell

VI STYRKER VÅRT TEAM!

Vi ser etter en utadvendt, serviceinnstilt, uredd, engasjert og detaljorientert medarbeider som elsker å gi det lille ekstre- både til våre gjester og kolleger. Du er en «do’er» som holder høyt tempo og elsker når det skjer ting. Du har energi som spres til både gjester og ansatte. Du mener at ansvar er noe man tar og ikke noe man får.

VI TILBYR

Fantastiske kunder og kolleger.

Godt arbeidsmiljø.

Utviklingsmuligheter innen flere avdelinger.

 

OM STILLINGEN

Stillingen tilsvarer en fast 50% stilling i gjennomsnittsberegning i løpet av året i barception. Men hvis man er åpen for mer jobbing i andre avdelinger kan man jobbe opp mot 100%.

Du jobber annenhver helg (dag/kveld) og kveldsvakter med start kl 16:00 i din faste stilling.

 

VI REKRUTERER OMGÅENDE

Så hvis dette «er deg» send meg en mail med en gang! :) therese@sanner-hotell.no

 

OM OSS

Sanner Hotell er et historisk hotell som ligger i vakre omgivelser på Granavollen på Hadeland, ca en times kjøring nord for Oslo og 40 minutter vest for Gardermoen. Sanner Hotell ble etablert i 1930, og det er i dag 4. generasjon som eier og driver hotellet. Hotellet består av 65 rom og har 100 sengeplasser. Et kjøkken som er lidenskapelig opptatt av gode råvarer og som tilbyr ærlig, ekte og hjemmelaget klassisk mat, både på hotellkjøkkenet og a la carte restauranten Klosterkjelleren. I tillegg til å være et moderne konferansehotell, tilbyr hotellet intime og hyggelige stuer og rom, og er også et yndet sted som ramme for hyggeturer, selskaper og bryllup. Vårt motto er "alt for gjesten", og det skal gjenspeiles i alt vi sier og gjør.

0
Feed

Skriv en kommentar

hCaptcha