Drømmebryllup på Sanner

På Sanner har vi arrangert bryllup i over 90 år og vet hvor viktig denne dagen er, og hvor mange detaljer som må være på plass for at alle forventninger skal innfris. Granavollen med Søsterkirkene og det vakre kulturlandskapet skaper en flott ramme for en av livets vakreste begivenheter. Her kan kjærligheten bekreftes, familier forenes og historie skrives. Vi ønsker at dere skal få en uforglemmelig dag og lover å gjøre vårt aller beste for å hjelpe dere trygt i havn med bryllupsforberedelsene og bryllupsfesten.

Vi hjelper dere å perfeksjonere den store dagen

Sanner Hotell sørger for at deres drømmebryllup går i opplyllelse — enten dere ønsker noe intimt eller ekstravagant. Hotellet byr på alt fra små rom til større saler, dekorert etter dine ønsker. Vi kan dekke opp til middag for ca. 130 personer, avhengig av bordtype og plassering.

Overnatting

Med 120 sengeplasser fordelt på 65 rom, i tillegg til 3 hytter, stiller Sanner Hotell med overnatting for både brudepar og gjester.

Uteområde

Hotellet har et nydelig uteområde til selskapets disposisjon. Uteområdet egner seg utmerket for velkomstdrinker, aktiviteter, eller selve seremonien.

Få en uforglemmelig bryllupsfeiring hos Sanner Hotell!

Kontakt oss

En stor takk til Sanner Hotell for en fantastisk gjennomførelse av vår bryllupsmiddag og bryllupsfest.

Vi hadde en kjempeflott dag og alt sto til våre forventninger og litt til. Maten var helt utmerket og servicen under maten var også helt perfekt. Alle hadde det de trengte hele tiden og det setter vi umåtelig stor pris på. All oppfølgning fra starten med samtaler, veiledning, tips og råd frem til gjennomføring av den store dagen, var akkurat det vi trengte for å sitte igjen med fantastiske minner fra en så viktig dag. Lars, og alle de andre på Sanner Hotell hadde hele tiden full kontroll og de sitter med mye god kunnskap og erfaring. Vi trengte aldri å bekymre oss. Vi må bare takke igjen, for at dere gjorde bryllupsdagen vår så perfekt. Alle våre gjester har kun kommet med skryt og synes også at alt var veldig gjennomført på Sanner Hotell. Vi anbefaler alle som skal gifte seg å ta en tur innom Sanner for det er virkelig verdt det.

Stor hilsen fra Lisa og Gorm Lillemoen Godli - 23/09/2017