REFERANSER

Et fantastisk sted for å utvikle menneskelige egenskaper!

Vi har avholdt kurs i konflikthåndtering og flott å lære dette på et så fint og rolig sted, - med så mange hyggelige ansatte og gjester. Takk for meg.

Fra gjesteboken - 07/05/2019

Slektstreff på Sanner.

Vakre hotell og omgivelser. Takk for gjestfrihet og nydelig mat. Alle gjester var meget fornøyd.

Fra gjesteboken - 28/06/2019

Som alltid er det en velsignelse å få ha seminar på Sanner.

Takk for god service, deilig mat. Nesten som å komme hjem.

Fra gjesteboken - 29/09/2019

Tusen takk for et flott bryllup til min datter og svigersønn.

Koselig betjening, god service, god mat, alt perfekt og lagt til rette. Tusen takk til alle ansatte.

Fra gjesteboken - 07/10/2019

Det er en nytelse å gå rundt i rommene her

Fantastisk at dere klarer å ta så godt vare på alt, og på alle detaljene! En glede tvers igjennom å være her!

Fra gjesteboken - 28/10/2018

Vi har brukt Sanner Hotell til våre seminarer på fast basis siden 2007

Seminarene avholdes 4 ganger i året og vi har inntil 30 deltagere med på hvert opphold. Sanner Hotell har levert den kvaliteten vi ønsker ved hvert eneste opphold. Oppholdene har alltid vært hyggelig. De ansatte er alltid blide og vennlige. Maten på dette hotellet er i særklasse! Her brukes gode, lokale råvarer og tradisjonelle metoder. Det aldri vært et eneste avvik gjennom alle disse årene. Vi gleder oss alltid til å komme tilbake!

Ståle Johansen, DNB - 25/04/2018

Jeg kan anbefale Sanner hotell på det varmeste etter utallige opphold over lang tid

Fasilitetene er veldig bra, maten er god og personalet veldig hyggelige. Beliggenheten er bra, og det er lett å komme dit med offentlig kommunikasjon, tog, fra Oslo. Hotellet har en personlig atmosfære og jeg føler meg alltid velkommen.

Berit Elilassen, kursansvarlig i Utdanningsforbundet - 14/01/2020

En stor takk til Sanner Hotell for en fantastisk gjennomførelse av vår bryllupsmiddag og bryllupsfest.

Vi hadde en kjempeflott dag og alt sto til våre forventninger og litt til. Maten var helt utmerket og servicen under maten var også helt perfekt. Alle hadde det de trengte hele tiden og det setter vi umåtelig stor pris på. All oppfølgning fra starten med samtaler, veiledning, tips og råd frem til gjennomføring av den store dagen, var akkurat det vi trengte for å sitte igjen med fantastiske minner fra en så viktig dag. Lars, og alle de andre på Sanner Hotell hadde hele tiden full kontroll og de sitter med mye god kunnskap og erfaring. Vi trengte aldri å bekymre oss. Vi må bare takke igjen, for at dere gjorde bryllupsdagen vår så perfekt. Alle våre gjester har kun kommet med skryt og synes også at alt var veldig gjennomført på Sanner Hotell. Vi anbefaler alle som skal gifte seg å ta en tur innom Sanner for det er virkelig verdt det.

Stor hilsen fra Lisa og Gorm Lillemoen Godli - 23/09/2017

Etter over 20 år som konsulent/ledelsesrådgiver, og "storforbruker" av kurs- og konferansesteder, har jeg fortsatt bare en favoritt: Sanner Hotell.

For meg er det viktig å ha et sted der jeg kan få deltakerne til å trives samtidig med at jeg kan utfordre og dermed videreutvikle dem som ledere, team og ledergrupper. På Sanner er lokalene, atmosfæren, servicen og omgivelsene perfekte for å få til dette ofte krevende utviklingsarbeidet. Tilbakemeldingene fra mine deltakere er unisone: det perfekte sted for å drive lederskaps- og teamutvikling. All ære til Lars og teamet hans. De leverer en unik ramme. Hver gang. Ikke unaturlig vil jeg på det sterkeste anbefale Sanner Hotell som fremtidig sted for gjennomføring av ulike typer av konferanser, seminarer, kurs og programmer. Du vil - som meg - garantert vende tilbake. Gang etter gang.

Frode Dale, Forfatter og ledelsesrådgiver - 18/05/2018

Klosterkjelleren

Takk for flott opphold i Kongesuiten og nydelig mat i Klosterkjelleren.

Fra gjesteboken - 13/02/2018

Velferdsetaten i Oslo kommune har benyttet Sanner hotell som konferansehotell ved flere anledninger.

Små ledergrupper eller større seminarer har vært utgangspunkt for oppholdene. Sanner hotell danner det perfekte utgangspunkt for et vellykket arrangement. Oppgraderte konferanserom er lyse og luftige. Jeg er imponert over at Sanner kontinuerlig foretar oppgraderinger av hotellrommene, som nå fremstår som delikate og komfortable. Tilbakemeldinger viser at deltagere synes maten som blir servert holder høy klasse. Kanskje ikke verdens største lunsjbord, men hva gjør det når kvaliteten på det som tilbys er så smakfullt og tiltalende. Det er noe helt egent og genuint ved Sanner. En spasertur ved hotellet viser et kulturlandskap få kan vise maken til. En spasertur inne er en oppdagelsesreise i vakre oljemalerier og komfortable «kroker og kriker». I sentrum står Sanner hotells personal og byr deg velkommen fra første til siste øyeblikk. Reisetid fra Oslo har for vår del også vært viktig. 1 times reise gjør at seminardag 1 gir en god arbeidsøkt… før lunsj! Således flere arbeidstimer pr. seminardag. Sanner hotell er rett kvalitet til rett pris.

Børre Høver, Fagkonsulent Avdeling forebygging og sentrumsarbeid Velferdsetaten, Oslo kommune - 23/05/2018

Takk for oss nok en gang.

Det er en fryd å bo hos dere og vi føler oss så godt ivaretatt når har våre korseminarer her på Sanner! All mulig skryt og til kjøkkenet for nydelig mat!

Fra gjestebok - 20/09/2017

Et nydelig hotell med noen enestående hyggelig betjening.

Kan anbefales og vi kommer igjen.

Fra gjestebok - 23/08/2017

Hjertelig takk for fantastisk opphold.

Sanner er et hotell med sjel og atmosfære, hyggelige medarbeidere og hjemmekoselige omgivelser. Maten har vært enestående og likedan hotellsjefens festlige og spennende innlegg om stedets rike historie. Utrolig bra!

Fra gjestebok - 22/06/2017

En fantastisk ramme rundt min feiring av 70-årsdagen.

Nydelig mat og vin og fantastisk atmosfære og hyggelig betjening. Tusen takk til Lars Inge Næss og hans stab.

Fra gjesteboken - 23/08/2016

Tusen takk for en fin jubileumshelg for Erik 60 år!

Nydelig taffel og sjarmerende omgivelser. Tusen takk for at vi er blitt tatt så godt imot, før, under og etter jubileet. Flott at et slikt kulturelt sted finnes!

Fra gjesteboken - 18/10/2017