Kurs og konferanse

Sanner Hotell har lang erfaring med gjennomføring av kurs og konferanser. Våre lyse og luftige møtelokaler, sammen med moderne teknisk utstyr, sikrer gode kursopplevelser for våre gjester. Vi er blitt eksperter i å tilrettelegge og møte dine behov for en unik opplevelse. Vi har godt utvalg i møterom av ulik størrelse, alle med standard teknisk utstyr og gratis wifi. Vi har i alle år hatt stor fokus på deilig hjemmelaget mat og god stemning rundt om på hotellet. I tillegg til områdets severdigheter og aktiviteter, vil vi på Sanner Hotell kunne gjøre arrangementet deres til en opplevelse man vil husker lenge.

Ta kontakt på booking@sanner-hotell.no

Flotte kurs- og konferanselokaler

Vi tilbyr flotte kurs- og konferanselokaler med alt du behøver av standard teknisk utstyr. Hotellet har både større konferansesaler og mindre møtelokaler av god standard. Sanner Hotell har blitt en foretrukken samarbeidspartner for både private og offentlige aktører.

Grupperom

Hotellet har åtte lyse og trivelige grupperom med nødvendig teknisk utstyr. Seks av grupperommene har egen utgang til hotellets parkanlegg, og ligger vegg i vegg med våre største konferansesaler.

Plenumsaler

Sanner Hotell har seks fleksible, lyse og trivelige plenumsaler fra 25-200 m2. Alle våre plenumsaler har store vinduer og god dagsbelysning, samt effektive ventilasjonsanlegg. Alle møtelokalene innehar alt av standard teknisk utstyr.

Lounge

Sannakerloungen er skreddersydd for grupper inntil 12 personer. Loungen består av møterommene Høyenhall og Haug, et lite kurslederkontor og Blomsterstua. Hotellet disponerer det meste av standard teknisk utstyr.

* Bankettsal Sandr er rommene Haakon, Olav og Harald slått sammen

** Lokalene har i tillegg 3 grupperom á ca. 20 kvm

Vi har brukt Sanner Hotell til våre seminarer på fast basis siden 2007

Seminarene avholdes 4 ganger i året og vi har inntil 30 deltagere med på hvert opphold. Sanner Hotell har levert den kvaliteten vi ønsker ved hvert eneste opphold. Oppholdene har alltid vært hyggelig. De ansatte er alltid blide og vennlige. Maten på dette hotellet er i særklasse! Her brukes gode, lokale råvarer og tradisjonelle metoder. Det aldri vært et eneste avvik gjennom alle disse årene. Vi gleder oss alltid til å komme tilbake!

Ståle Johansen, DNB - 25/04/2018

Etter over 20 år som konsulent/ledelsesrådgiver, og "storforbruker" av kurs- og konferansesteder, har jeg fortsatt bare en favoritt: Sanner Hotell.

For meg er det viktig å ha et sted der jeg kan få deltakerne til å trives samtidig med at jeg kan utfordre og dermed videreutvikle dem som ledere, team og ledergrupper. På Sanner er lokalene, atmosfæren, servicen og omgivelsene perfekte for å få til dette ofte krevende utviklingsarbeidet. Tilbakemeldingene fra mine deltakere er unisone: det perfekte sted for å drive lederskaps- og teamutvikling. All ære til Lars og teamet hans. De leverer en unik ramme. Hver gang. Ikke unaturlig vil jeg på det sterkeste anbefale Sanner Hotell som fremtidig sted for gjennomføring av ulike typer av konferanser, seminarer, kurs og programmer. Du vil - som meg - garantert vende tilbake. Gang etter gang.

Frode Dale, Forfatter og ledelsesrådgiver - 18/05/2018

Velferdsetaten i Oslo kommune har benyttet Sanner hotell som konferansehotell ved flere anledninger.

Små ledergrupper eller større seminarer har vært utgangspunkt for oppholdene. Sanner hotell danner det perfekte utgangspunkt for et vellykket arrangement. Oppgraderte konferanserom er lyse og luftige. Jeg er imponert over at Sanner kontinuerlig foretar oppgraderinger av hotellrommene, som nå fremstår som delikate og komfortable. Tilbakemeldinger viser at deltagere synes maten som blir servert holder høy klasse. Kanskje ikke verdens største lunsjbord, men hva gjør det når kvaliteten på det som tilbys er så smakfullt og tiltalende. Det er noe helt egent og genuint ved Sanner. En spasertur ved hotellet viser et kulturlandskap få kan vise maken til. En spasertur inne er en oppdagelsesreise i vakre oljemalerier og komfortable «kroker og kriker». I sentrum står Sanner hotells personal og byr deg velkommen fra første til siste øyeblikk. Reisetid fra Oslo har for vår del også vært viktig. 1 times reise gjør at seminardag 1 gir en god arbeidsøkt… før lunsj! Således flere arbeidstimer pr. seminardag. Sanner hotell er rett kvalitet til rett pris.

Børre Høver, Fagkonsulent Avdeling forebygging og sentrumsarbeid Velferdsetaten, Oslo kommune - 23/05/2018

Har du Behov for spesialutstyr?

Ved behov for spesialutstyr som hotellet ikke disponerer, er vi behjelpelig med å skaffe dette. Vi kan også tilby lagringsplass til fri disposisjon for arrangører, og hotellets trådløse internett er gratis for gjestene.

Planleggingskjema

PAUSEBEVERTNING

Kaffepauser er viktige avbrekk gjennom en lang og aktivitetsfylt dag. Vi gjør vårt beste for at pausene skal bli et positivt innslag i møtedagen, og bevertning stilles til disposisjon i de ønskede lokaler.

Pausemeny