Morsomme aktiviteter

Er du på Granavollen, er det ingen grunn til å kjede seg. Sanner Hotell og området rundt hotellet byr på en rekke morsomme aktiviteter og fantastiske turområder. Aktivitetene kombinerer Granavollens unike historie med moderne fasiliteter.

Smak på viner fra forskjellige land, og lær om vinhistorie

En populær aktivitet for grupper, er vinsmaking i hotellets vinkjeller. Det holdes et foredrag om vin og vinhistorie, og deltakerne får smake på fire ulike viner fra forskjellige land. Det avholdes blindtesting og konkurranser, og vi deler ut Vinkjennerprisen til den beste. For grupper med mindre tid anbefaler vi en vinaperitiff med et kort vinforedrag.

Basseng med stjernehimmel, badstue og spabehandlinger

Vi anbefaler et besøk i hotellets velværeavdeling. Her finner du basseng med stjernehimmel, badstue, og et rikt utvalg av behandlinger hos Andrines velvære. Muligheter for enkel bevertning som frukt, grønt og det du ønsker av drikke.

Konkurranser og aktiviteter i hotellparken

Vi har mulighet til å legge til rette for flere ulike aktivitetskonkurranser i hotellparken. Den rimeligste varianten er at vi setter opp ulike stasjoner med øvelser (som f.eks. melkespannkasting, hesteskokasting, pil og bue, tautrekking, quiz m.m.) som gruppene gjennomfører på egenhånd. Vi har også volleyball, tennis, kubb, boccia, turstier og skiløyper om vinteren. Et annet alternativ er å engasjere vår samarbeidspartner, Bjørn Nilsen i Ledelse og teamtrening, som har installert en rekke praktiske øvelser i skogholtet som grenser til hotellet. Øvelsene gir unike muligheter til å praktisere ledelse, coaching og teambygging.

En fin runde i det nasjonalt verneverdige kulturlandskapet på Granavollen

Vi anbefaler kanefart i gamle sleder i regi av Granavollen Kjørelag på vinteren, eller kjøring med hest og vogn på sommertid. Dere blir hentet på hotellet, og får bli med på en fin runde i det nasjonalt verneverdige kulturlandskapet på Granavollen — gjerne kombinert med enkel bevertning og et gårdsbesøk.

«Signum Grata — jakten på Kryptogrammet»

Denne aktiviteten passer perfekt etter en lang, stillesittende dag. Signum Grata er et slags rebusløp, som hovedsakelig gjennomføres inne på hotellet. Samarbeid, analytisk tenking, kreativitet, barnelære og konkurranse er stikkord for aktiviteten – inspirert av Da Vinci-koden. Det gjelder å bruke hele lagets sterke sider, være observante, og merke seg de instrukser som blir gitt. Vår samarbeidspartner har en rikholdig og spennende aktivitetsmeny med blant annet en ny type mobilt escape room og action track.

Leie av sykler/spark

Vegg i vegg med Søsterkirkene ligger de gamle stallene omgjort til et stallkapell, som i seg selv er verdt et besøk. Her leies det ut sykler, så våre gjester kan få oppleve det flotte og nasjonalt verneverdige kulturlandskapet på Granavollen og Tingelstadhøgda. Vi anbefaler en sykkeltur fra Søsterkirkene langs pilegrimsleden til Nidaros, og frem til Hadeland Folkemuseum (ca. 5 km). På Hadeland Folkemuseum finner man en rekke Hadelandsbygninger og utstillinger fra 1600-1800-tallet. Det sies også at deler av Halfdan Svarte ligger begravet her. Like ved museet ligger Gamle Tingelstad kirke — Norges eneste steinkirke fra middelalderen med originalt interiør fra etter reformasjonen.