Bli vår nye teamleder!

Vi søker etter ny teamleder

Vil du bli en del av et stabilt og hyggelig arbeidsmiljø, i et tradisjonsrikt hotell der historie og moderne komfort skaper en unik atmosfære.
I generasjoner har vi på Sanner vært opptatt av matlaging og gode råvarer. Vår matfilosofi er å tilby ærlig, ekte, raus og hjemmelaget klassisk mat, fortrinnsvis med lokale råvarer.


Sanner Hotell søker nå deg som har ledererfaring fra restaurantdrift, lidenskap for bransjen, samt genuin interesse for mat og drikke. Du er kreativ, du våger litt ekstra, du tør å synes, tar egne initiativ og du ønsker å videreutvikle og skape ekstraordinære resultater.
Du har fagbrev og/eller erfaring innen mat og vin. Din kompetanse og personlighet vil gi våre gjester en helt spesiell opplevelse som gjør at oppholdet på Sanner blir et minne. Du vil bidra til å videreutvikle Sanner til en merkevare med høy kvalitet og god service. Din holdning er offensiv og positiv, du ser etter mulighetene fremfor problemene og får energi av å se gjester og kolleger trives i ditt nærvær. 

Sanner Hotell tilbyr både selskaper og konferanser. Du får ansvaret for at gjesten blir godt tatt imot og får levert topp service fra våre servitører uansett hvilken sammenheng de besøker hotellet.

Dine arbeidsoppgaver vil inneholde planlegging av drift, servering til alle typer kundegrupper, gjennomføring av selskaper, samt opplæring av servitører. Arbeidstid vil variere fra frokost til lunsj- og kveldsvakter. I dine vakter er du ansvarlig for restauranten og servitørene. 

Send din søknad og din CV til kari@sanner-hotell.no, merket med "Søknad teamleder"

 

0
Feed

Leave a comment

hCaptcha