Selskapsmeny

Vi tilpasser meny etter deres ønsker, og har flere valgmuligheter.

3-retters meny

Alternativ 1

  • Hjemmerøkt ørret med sellerirotpuré og urteolje.

  • Helstekt kalvefilet med sauterte grønnsaker, kokte poteter og hjemmelaget fløtesaus.

  • Cremè Brûlée med bringebærsorbet og frisk fruktsalat

Alternativ 2

  • Baconsurret gårdskylling fylt med timian- og ostekrem, med ovnsbakt gulrot, spekechips og sennspssaus

  • Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter. Kremet spisskål, glasert flesk, bakt eple og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes

  • Hjemmelaget eplekake med epler fra hagen, eplesirup og vaniljeis

4-retters meny

Alternativ 3

  • Smørstekt kamskjell med spekeskinke og parmesan, ruccula, pinjekjerner og balsamicosirup

  • Sesongens kremet suppe med krutonger/bacon

  • Helstekt indrefilet av okse med saltbakt sjalottløk, tomat gratinert med urtekrust, pommes Anna, peppersaus

  • Sjokolademousse med myk fløtekaramell og havsalt. Servert med frisk bærcoulis

Alternativ 4

  • Einebær- og akevittgravet ørret med sennepstuede rotgrønnsaker

  • Reinsdyrsteik eller hjorteplomme med viltsaus, smørdampede grønnsaker og amadinepoteter

  • Norsk ost med plommechutney og hjemmelaget knekkebrød

  • Trollkrem på luftig nøttebunn, med likør- og kryddermarinerte tyttebær