3-retters meny
Alternativ 1
-
Hjemmerøkt ørret med sellerirotpuré og urteolje.
-
Helstekt kalvefilet med sauterte grønnsaker, kokte poteter og hjemmelaget fløtesaus.
-
Cremè Brûlée med bringebærsorbet og frisk fruktsalat
Alternativ 2
-
Baconsurret gårdskylling fylt med timian- og ostekrem, med ovnsbakt gulrot, spekechips og sennspssaus
-
Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter. Kremet spisskål, glasert flesk, bakt eple og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes
-
Hjemmelaget eplekake med epler fra hagen, eplesirup og vaniljeis
4-retters meny
Alternativ 3
-
Smørstekt kamskjell med spekeskinke og parmesan, ruccula, pinjekjerner og balsamicosirup
-
Sesongens kremet suppe med krutonger/bacon
-
Helstekt indrefilet av okse med saltbakt sjalottløk, tomat gratinert med urtekrust, pommes Anna, peppersaus
-
Sjokolademousse med myk fløtekaramell og havsalt. Servert med frisk bærcoulis
Alternativ 4
-
Einebær- og akevittgravet ørret med sennepstuede rotgrønnsaker
-
Reinsdyrsteik eller hjorteplomme med viltsaus, smørdampede grønnsaker og amadinepoteter
-
Norsk ost med plommechutney og hjemmelaget knekkebrød
-
Trollkrem på luftig nøttebunn, med likør- og kryddermarinerte tyttebær