Alternativ 1
Hjemmerøkt ørret med sellerirotpuré og urteolje.
Helstekt kalvefilet med sauterte grønnsaker, kokte poteter og hjemmelaget fløtesaus.
Cremè Brûlée med bringebærsorbet og frisk fruktsalat
Alternativ 2
Baconsurret gårdskylling fylt med timian- og ostekrem, med ovnsbakt gulrot, spekechips og sennspssaus
Braisert svinenakke av Fjordgris med hasselbackpoteter. Kremet spisskål, glasert flesk, bakt eple og eplesky basert på eplemost fra Hemlaga på Nes
Hjemmelaget eplekake med epler fra hagen, eplesirup og vaniljeis
Alternativ 3
Smørstekt kamskjell med spekeskinke og parmesan, ruccula, pinjekjerner og balsamicosirup
Sesongens kremet suppe med krutonger/bacon
Helstekt indrefilet av okse med saltbakt sjalottløk, tomat gratinert med urtekrust, pommes Anna, peppersaus
Sjokolademousse med myk fløtekaramell og havsalt. Servert med frisk bærcoulis
Alternativ 4
Einebær- og akevittgravet ørret med sennepstuede rotgrønnsaker
Reinsdyrsteik eller hjorteplomme med viltsaus, smørdampede grønnsaker og amadinepoteter
Norsk ost med plommechutney og hjemmelaget knekkebrød
Trollkrem på luftig nøttebunn, med likør- og kryddermarinerte tyttebær