Klosterkjelleren — En smakfull opplevelse
Klosterkjelleren er en spennende restaurant i hotellets underetasje. Restauranten byr på stemningsfulle og særegne lokaler, med innredning inspirert av Hadelands mangfoldige historie. På utvalgte datoer i året byr restauranten på 3- eller 4-retters à la carte-meny, sammensatt av kortreiste råvarer fra lokale produsenter. Se Klosterkjellerens hjemmeside for åpningstider.
Nytt i høst er at vi inviterer til to ulike temakvelder:
BEERMAKERS DINNER - fredag den 10. oktober kl. 18:00 - bestill HER
WINEMAKERS DINNER- fredag den 14. november kl. 19:00 - bestill HER
Se menyen til a la carte kvelder HER
Reservere Klosterkjelleren
Hotellets gjester (minimum gruppe på 25 personer) kan velge å reservere Klosterkjelleren som bespisningslokale mot et tillegg. Vi skreddersyr gjerne opplegg og meny etter dine ønsker og behov.
Visjon
Vår visjon er å tilby ærlig og ekte klassisk norsk mat, fortrinnsvis med lokale råvarer, og gjerne tilberedt på historiske konserveringsmåter. Klosterkjelleren spiller på historiske mattradisjoner i en smakfull kombinasjon med det moderne kjøkken.
Lurer du på noe?
Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale rundt ditt arrangement.