Afternoon Tea på Sanner

Velkommen til Afternoon Tea på Sanner Hotell — et sosialt og hyggelig konsept for familie, venner og par. Her serveres smakfulle sandwicher, lune scones og søte fristelser.

 Åpningstider høst 2022

Søndag 11. september kl. 12-15

Søndag 25. september kl. 12-15

Søndag 2. oktober kl. 12-15

 

Bordbestilling: kari@sanner-hotell.no

NB!

Husk å oppgi telefonnr og eventuelle allergier ved bestilling.

Det er begrenset med antall plasser i lokalet, så husk å reservere bord. Det kan være mulig å sitte ute, om været tillater det.

 

Afternoon Tea er en britisk tradisjon som har eksistert siden av midten av 1800-tallet. 

Hertuginne Anna av Bedford fikk æren for å ha innført denne tradisjonen, da hun i 1841 oppdaget at hun egentlig ble ganske sulten mellom lunsj og middag. En dag ba hun sin tjener om å servere noen sandwicher og kaker til ettermiddagsteen sin. Dette ble fort en vane og hun begynte å invitere sine venner til Afternoon Tea. Etter hvert ble ettermiddagsteen en fasjonabel og sosial standard blant overklassen og sosieteten i England. 

I dag er Afternoon Tea en populær tradisjon hos mange — også utenfor Storbritannias grenser. Nå også på Hadeland.

Bestill bord

Afternoon Tea

 • Afternoon Tea

  Kr. 395,- per person

  Vårt utvalg av te, scones og marmelade, sandwicher og søtsaker (Inneholder: melk, hvetemel, egg, skalldyr, mandler, hasselnøtter)

 • Sprudlende Afternoon Tea

  Kr. 535,- per person

  Et glass Prosecco el. cava serveres med vårt utvalg av te, scones og marmelade, sandwicher og søtsaker (Inneholder: melk, hvetemel, egg, skalldyr, mandler, hasselnøtter)

 • Afternoon Tea, barn 3-12 år

  Kr. 315,- per person

  Vårt utvalg av te. Halv porsjon av scones og marmelade, sandwicher og søtsaker (Inneholder: melk, hvetemel, egg, skalldyr, mandler, hasselnøtter)

Bordbestilling; 61 33 33 00 eller kari@sanner-hotell.no. 

Minimum 2 personer. Bestilling senest 2 dager i forveien. Ved bestilling, oppgi ditt mobilnr som vi kan merke reservasjonen med.

Eventuelle allergier må oppgis ved bestilling, eller senest to dager i forveien. Vennligst også oppgi om det er med barn under 12 år, som ønsker halv porsjon. 

Vi ønsker også at gjestene møter opp til sin bord-reservasjon på tidspunktet som er booket, for i størst mulig grad unngå mingling i fellesområder og kødannelse. Takk for forståelsen.