Les om Afternoon Tea på Visit Øst-Norge sine sider

Afternoon Tea på Sanner

Velkommen til Afternoon Tea på Sanner Hotell — en sosial og hyggelig opplevelse for familie, venner og par. Her serveres smakfulle sandwicher, lune scones og søte fristelser.

SOMMER 2024

Søndag 12. mai kl. 12-15

Søndag 16. juni kl. 12-15

Bordbestilling; BESTILL HER

 

NB!

Ved allergier eller annen info, send mail til: kari@sanner-hotell.no

Det er begrenset med antall plasser i lokalet, så husk å reservere bord. Det kan være mulig å sitte ute, om været tillater de.

Om noen i følget skulle bli forhindret fra å komme, vil dere få med posjonen som "take away Afternoon Tea" i stedet for.inbt

Afternoon Tea er en britisk tradisjon som har eksistert siden av midten av 1800-tallet. 

Hertuginne Anna av Bedford fikk æren for å ha innført denne tradisjonen, da hun i 1841 oppdaget at hun egentlig ble ganske sulten mellom lunsj og middag. En dag ba hun sin tjener om å servere noen sandwicher og kaker til ettermiddagsteen sin. Dette ble fort en vane og hun begynte å invitere sine venner til Afternoon Tea. Etter hvert ble ettermiddagsteen en fasjonabel og sosial standard blant overklassen og sosieteten i England. 

I dag er Afternoon Tea en populær tradisjon hos mange — også utenfor Storbritannias grenser. Nå også på Hadeland.

Afternoon Tea

 • Afternoon Tea

  Kr. 450,- per person

  Vårt utvalg av te, scones og marmelade, sandwicher og søtsaker (Inneholder: melk, hvetemel, egg, skalldyr, mandler, pistasjnøtter, hasselnøtter)

 • Sprudlende Afternoon Tea

  Kr. 590,- per person

  Et glass Prosecco el. cava serveres med vårt utvalg av te, scones og marmelade, sandwicher og søtsaker (Inneholder: melk, hvetemel, egg, skalldyr, mandler, hasselnøtter, pistasjnøtter)

 • Afternoon Tea, barn 3-12 år

  Kr. 330,- per person

  Vårt utvalg av te. Halv porsjon av scones og marmelade, sandwicher og søtsaker (Inneholder: melk, hvetemel, egg, skalldyr, mandler, pistasjnøtter, hasselnøtter)

Bordbestilling; trykk på knappen lengre opp på siden, Visit Øst-Norge. 

Minimum 2 voksne personer. Bestilling senest 2 dager i forveien. 

Eventuelle allergier må oppgis ved bestilling, eller senest to dager i forveien. Send mail om dette til kari@sanner-hotell.no

Vi ønsker også at gjester møter opp til sin bord-reservasjon så presiste som mulig på tidspunktet som er booket.