Spisestuer for enhver anledning

Hotellet huser både romslige spisestuer for store begivenheter, og mer intime stuer for mindre selskaper. Vi skreddersyr gjerne et opplegg etter dine ønsker og behov. Spisestuene egner seg godt for selskap som ønsker å sitte for seg selv, og kan reserveres på forhånd. Nyt et hjemmelaget, smakfullt og tradisjonsrikt måltid med kolleger og venner i historiske omgivelser.

Spisestuen Bergljot

Spisestuen Bergljot egner seg godt for større selskap og arrangementer. Stuen kan romme opptil 100 personer på langbord og 130 personer på runde bord. Her finner man også frokostservering hver morgen.

Gamlestua

Gamlestua passer utmerket for små grupper (ca. 4-10 personer) som ønsker å nyte et trivelig måltid i mer intime omgivelser. Historiske tømmervegger byr på en koselig og eventyrlig atmosfære.

Gamle peisestue

Gamle peisestue er en koselig spisestue med plass til 32 personer. Her kan vi dekke opp til fest, eller by på et avslappet og uformelt måltid.

Bankettsal Sandr

Om du virkelig ønsker storslåtte omgivelser og mange gjester, er vår nye bankettsal det rette valget. Her er det høyt under taket, flotte detaljer, lysekroner og direkte utgang til hagen. Her er det moderne teknisk utstyr, om du eksempelvis ønsker å vise bilder eller film som alle skal se. Vi kan dele salen i to eller tre, og tilpasse størrelsen alt etter hvor mange dere er.